Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
ELITE V
jaka jest nasza pozycja w ++ i na serwerze chyba każdy widzi i wie więc nie ma co omawiać. Jesteśmy postrzegani jako nieuporządkowana masa a nie jako elitarny sojusz.
gramy ze sobą już jakiś czas. wcześniej wzajemny szacunek był że tak napiszę na kredyt. każdy z nas ma jakieś już dokonania i wpływy na to co sie dzieje z elite.
proponuję aby powołać wodza z pośród członków rady- primus inter pares (pierwszy wśród równych)
wódz jako reprezentant ii ostateczna instancja.
decyzje podejmowane przez wodza w oparciu o decyzje rady. Władza wodza dotyczyłaby wyłącznie zakresu spraw między sojuszowych.
na dobrą sprawę nic sie nie zmieni poza tym że będzie reprezentant na zewnątrz naszych postanowień.
prosze o aktywną dyskusję
Rekrutant ELITE VETERANS
jak najbardziej za tym pomysłem, zawsze lubię gdy mam za szefa konkretną osobę
propozycje podajemy już ??
ELITE V
najpierw przedyskutujmy czy w ogóle to realizujemy
Rada ELITE VETERANS
Mysle ze pomysł jest jak najbardziej dobry , i który trzeba zrealizowac ... Rada pozostaje i decyduje o kluczowych decyzjach wspolnie , natomiast szybkie decyzje których nie ma potrzeby konsultowac podejmuje glowa soja.... i reszta z racji zaufania do tej odsoby nie dyskutuje -lecz przyjmuje do wiadomosci . Jestem za.
crash tester
Nie wiem czy to się sprawdzi mam nadzieję że nie spowoduje to zgrzytów zawsze można spróbować
ELITE V
dobra czyli 24h od założenia tematu minęło przekazuję do działu dla zarządu skrzydeł.