Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
Witam,
Jakiś czas temu napisałem takiego posta: http://www.regnum.pun.pl/viewtopic.php?id=1278
Nadszedł czas weryfikacji naszych graczy pod kątem ich przydatności dla całego Sojuszu
ELITE E jest Sojuszem z wieloma dobrymi graczami, ale zbyt małym, żeby był traktowany poważnie przez resztę serwera. W ELITE SH i w ELITE V jest wielu graczy, którzy nie wzieli sobie do serca moich zaleceń.
Zatem obawiam się, że z uczestnictwem w Skrzydłach głównych i w ELITE A pożegnają się osoby, które olewają zalecenia, a na ich miejsce wejdą osoby z ELITE E
Poniżej osoby, które po analizie TT, powinny oczekiwać zaproszeń z ELITE A:
ELITE SH:
Alar3
Grywus
didusiee
Lechu
mackowski
Invader Z
MaxiWarrior
selena
ELITE V:
Giediprajm
parodia
brzydul
heliakon
dolllar
HIRKARI
iaw
mig
marta
Wolverine
ELITE E:
lesmot
Nazzir dała mi już listę osób do wywalenia z ELITE A:
olimpia
topic
passer3011
pawellos
denver
Lista osób z ELITE E do przejścia do Skrzydeł
ELITE SH
torque1985 - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
ELITE V
aneczka101
Gaur
juzek_haski
jarsztyk
profesorek92 - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
atanaryk-visito
NOMADES - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
John Gallon
Zwariowny Gal
Na reklamacje czekam 24h
Zarządy proszę o logowanie się na naszym nowym TT pod adresem: www.elite-tt.yoyo.pl
Nowa wersja softu, która pozwoli nam lepiej zarządzać naszymi wojskami
Nowe TT stanie się oficjalne po reorganizacji Skrzydeł
Pozdrawiam

W Elite SH przeprowadziliśmy wcześniej analizę graczy - z czego paru trafiło do akademii- alar3 już nie gra - a reszty nie oddam chyba ze mi podpadną Oczywiście dostanie im się za TT i nie słuchanie wodza!!
denvera zabieram do siebie - jesli nie ma żółtej kropki.
Ostatnio edytowany przez mi111 (2008-12-03 19:13:02)
mi111 napisał:
W Elite SH przeprowadziliśmy wcześniej analizę graczy - z czego paru trafiło do akademii- alar3 już nie gra - a reszty nie oddam chyba ze mi podpadną
Oczywiście dostanie im się za TT i nie słuchanie wodza!!
denvera zabieram do siebie - jesli nie ma żółtej kropki.
Po wprowadzeniu nowego TT będą mieli 48h na wprowadzenie swoich wojsk - jeżeli tego nie zrobią to zostaną karnie przeniesieni do ELITE A

Rada Doradców
denver ma drugi raz zolta kropke dlatego jest nominowany do wylotu
28. Denver 1327 4 [Logował(a) się w ciągu ostatnich 3 dni]
Ostatnio edytowany przez Nazzir (2008-12-03 19:26:41)
Myśląc ze jakiekolwiek polecenia są naszymi jakimiś śmiesznymi wymysłami jesteście w błędzie. Cokolwiek wprowadzamy jest dla dobra sojuszu - Nowe TT typowo ułatwi nam organizacje akcji off i def wiec wypełnienie go jest wszystkich obowiązkiem - nawet rada wypełnia nie burząc się ze oprócz prowadzenia konto ma wiele innych obowiązków - już nie chce słyszeć hasła ze ktoś coś i nie wypełni - Nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie współpracował w dalszym ciągu i nie brał czynnego udziału z życiu sojuszu - jeśli komuś nie odpowiada możne wyjść w trybie natychmiastowym z ELITE bo my tu chcemy 100% zgrany zespól
Na nowym adresie TT jak na poprzednim aktualizujecie dane raz na tydzień macie na to cały piątek, sobote, niedziele

Minęło więcej niż 24h z uwagi na to, że serwer z nowym TT odmówił posłuszeństwa, ale już jest ok
Kilka osób się zrehabilitowało po moich osobistych reprymendach
Zatem co następuje:
Zaproszenia dla graczy ELITE SH z ELITE A:
Grywus
didusiee
Lechu
mackowski
Invader Z
MaxiWarrior
selena
Jeżeli mi111 się nie zgadzasz to trafiają na "czarną listę" - masz ich zdyscyplinować
Zaproszenia dla graczy ELITE V z ELITE A:
Giediprajm
parodia
brzydul
dolllar
iaw
mig
marta i przemo
Zaproszenia dla graczy ELITE E z ELITE A:
lesmot
Nazzir dała mi już listę osób do wywalenia z ELITE A:
olimpia
topic
passer3011
pawellos
denver
Lista osób z ELITE E do przejścia do Skrzydeł
ELITE SH
torque1985 - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
ELITE V
aneczka101
Gaur
juzek_haski
jarsztyk
profesorek92 - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
atanaryk-visito
NOMADES - proponuję ELITE A biorąc pod uwagę rozwój
John Gallon
Zwariowny Gal
Skutkiem tego ELITE E zostaje wchłonięte w pozostałe Skrzydła ELITE
Proszę Nazzir o wysłanie zaproszeń do wytypowanych graczy, a resztę informacji w ELITE V załatwiam ja, a w ELITE SH mi111
Biorę się za informacje na temat nowego TT i przypominam, że brak współpracy w przyszłości będzie skutkowało przenoszeniem graczy do ELITE A bez kolejnych ostrzeżeń
Proszę o przekazanie tego w Skrzydłach ELITE
Czas reorganizacji:
6.12.2008 12:00

Rada Doradców
u mnie czystki zrobione - zaproszenia wyslane.
mi111 denver u mnie leserowal wiec dla mnie jest do wylotu.
prosze o poinformowanie zainteresowanych ze maja zaproszenie do Elite A
Oczywiście ze się nie zgadzam... Chyba że.... nie dam rady nad nimi zapanować
Idąc twoim tokiem myslenia Marcin L tez nie daje rady bo tez ma kandydatów do przejścia...
Kacperku przestań sie ze mną droczyć...
Rada Doradców
mi tu nie chodzi o panowanie nad nimi bo nie jestesmy w stanie ale nie chronmy leserow tylko po to zeby nie spasc w rankingu jak odejda bo to troszke chore denver jest do wylotu a ty go wzielas do siebie i myslisz ze teraz wezmie sie do roboty???
rozkaz jest rozkazem - wodz zarzadzil roszady graczy i tak robimy - czekam na graczy z SH jesli nie przejda wyjde z wnioskiem o wydalenie ich za niedostosowanie sie do rozkazu
mi111 napisał:
Idąc twoim tokiem myslenia Marcin L tez nie daje rady bo tez ma kandydatów do przejścia...
Kacperku przestań sie ze mną droczyć...
Kandydaci do przejścia w wiekszości są już poza ELITE V
Kilka osób otrzymało ostatnią szansę z różnych względów - miedzy innymi zdublowane nicki na TT, sittowanie na kontach
ELITE E istnieje jeszcze, żeby sprawdzić osadki graczy z żółtymi cropami dla ewentualnego ich przejęcia przez resztę aktywnych graczy ELITE
Co do denvera oczekuję wyjaśnień skoro miał często żółto, a został przyjęty do ELITE SH

oczywiście że gracze z sh nie przejdą bo nie widzę jeszcze powodu żeby przechodzili, a jak bym walczyła o ranking to walczyłabym o pozyskanie graczy z elite E. Znam moich graczy szczególnie tych wytypowanych - i wiem na co ich stać!
Co do denvera dostał sitera i konto rośnie w sile a poza tym denvera znam prawie od poczatku s5 więc jak sobie wyobrażacie że będę go traktować jak śmiecia teraz? Lechu to niepokorny - ma swoje zdanie i wspólrzadzi ze mna w skrzydle - jego mam tez wyrzucic? Pomyslcie troche zanim zaczniecie wszyscy pokolei obrzucać błotem moje decyzje...
I pozwólcie ze w skrzydle elite sh będziemy decydować sami z kim gramy...
Ostatnio edytowany przez mi111 (2008-12-06 22:52:25)
mi - nikt nie obrzuca "błotem" - ja poprosiłem tylko o wyjaśnienia
Co do "rankingów" to nie ma tu nic do rzeczy
I kto jak kto, ale ja szanuję Twoje decyzje
Na przyszłośc proszę Szanowny Zarząd o poskramianie animozji