Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
ELITE V
post mój z forum rady:
jaka jest nasza pozycja w ++ i na serwerze chyba każdy widzi i wie więc nie ma co omawiać. Jesteśmy postrzegani jako nieuporządkowana masa a nie jako elitarny sojusz.
gramy ze sobą już jakiś czas. wcześniej wzajemny szacunek był że tak napiszę na kredyt. każdy z nas ma jakieś już dokonania i wpływy na to co sie dzieje z elite.
proponuję aby powołać wodza z pośród członków rady- primus inter pares (pierwszy wśród równych)
wódz jako reprezentant ii ostateczna instancja.
decyzje podejmowane przez wodza w oparciu o decyzje rady. Władza wodza dotyczyłaby wyłącznie zakresu spraw między sojuszowych.
na dobrą sprawę nic sie nie zmieni poza tym że będzie reprezentant na zewnątrz naszych postanowień.
prosze o aktywną dyskusję
Rada pozytywnie odniosła sie do pomysłu.
Proponuję aby zarząd skrzydeł wskazał członków rady których uważają za odpowiednich do objęcia funkcji wodza ELITE.
Proszę aby każdy głos wyrażony odnosił sie tylko do osoby którą wskazujecie bez komentarzy do innych wypowiedzi. Po wskazaniu przez zarząd skrzydeł kandydata lub kandydatów proponuję utworzenie na forum dla wszystkich ankiety która miałaby zatwierdzić takowego wodza.
Rekrutant ELITE VETERANS
ja jestem za tym aby wodzem sojuszu został Marcin o ile ten miałby na to ochotę jeśli nie to Dars. Do Marcina jako szefa porostu się przyzwyczaiłem dlatego właśnie on
.
Admin TT
ja również jestem za tym aby to stanowisko objął MARCIN L nie będę wymieniał cech dlaczego właśnie on bo wszyscy doskonale to wiedzą
Pozdrawiam
Marcin owszem, ale i dars też. Obydwaj robią dobrą robotę. Jestem za tym, aby pozostało jak jest. Dars się świetnie sprawdza jako dyplomata.
Jarovit666
1. Ponieważ rządy twardej ręki są nam potrzebne
2. Bo nie potrzeba nam statystów w sojuszu
3. Powyższe realne jeśli Jaro wróci i czynnie będzie uczestniczył.
Dziękuję za uwagę

Rada ELITE VETERANS
Moj głos na Dars'a , dwoi sie i troi czasami aby dopiać swego... wiec za mega aktywnosc glosuje na niego.