Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
crash tester
Z uwagi na to że jesteśmy w dupie organizacyjnej mam zamiar dziś w pracy popracować nad zmianami
Prosiłbym w miarę możliwości o podanie gdzie znajdują się duże ambasady i na ilu członków pomieszczą
Czy robimy już sojusz trzonowy czy w dalszej przyszłości - ja bym optował w chwili obecnej za czystym podziałem geograficznym
Czy włączamy SPA i LEGIO A w nasze struktury
Proszę o kontakt dyplomatę ważne sprawy do obgadania
Proponuję nawiązać współpracę z Haremem i Narayanah choć to ryzykowne ale warto ją mieć po Swojej stronie
Proponuję nie wchodzić w większe koalicje międzyćwiartkowe - jest szansa że Gumisie zostaną sami jak dobrze rozegramy obecne rozgrywki polityczne
Co do Tytanów polityka zachowawcza wiem że walczą z Gumisiami a przede wszystkim Selektą co dla nas jest na plus i nie ma sensu ich osłabiać
I zacznijmy dyskutować bo forum Rady zdechło aż nas ktoś katasami wybudzi!!!!
Rekrutant ELITE VETERANS
od początku jadąc :
-) moja ambasada 10 lvl koordynaty 9/117
-) według mnie należy utworzyć sojusz trzonowy[ wielkość ma znaczenie czysto propagandowe], pozostałe odłamy podzielić według terytorium.
-) Jak najbardziej za fuzja z SPA, LEGIO A nie wiem nie jestem pewny może podpisany sojusz w zamiana za pakt o nie agresji.
-) co do Harem i Narayanah nie mam zdania.
-)również uważam że nie potrzeba się pchać w koalicje między ćwiartkami, jeszcze za wcześnie na to trzeba wysprzątać swoje podwórko.
-) również bym ich nie ruszał, niech farmią nasi kogo tam chcą od nich jednak bez katas i wielkiego zwracania uwagi, wojna z selektą ich osłabi według mnie znacznie.
mam jedno pytanie, czy ktoś będzie przeprowadzał reorganizację ? chodzi mi o konkret kto rozrysuje mapy itd. francuz coś milczy, ja proponowałem pomoc w tym zakresie jednak obecnie nie będę miał wiele czasu na to, mogę pomagać osobie kierującej tym.
crash tester
Teraz powstaje kwestia czy w podział wtłaczać SPA i Legio bo defakto by się łapali głównie w jednym sojuszu z naszym zarządcą
Cz niepokorny i jego odłam zgodzą się na podział?? nie mam z nim żadnego kontaktu...
Odłamy .Elite. .Elite Elite. - podział wiadomy
Jak niepokorny się nie zgodzi to niech działa narazie sam
Obstawałbym przy trzech sojuszach plus słabszych do akademi zarima na obserwację
1. amba level 18 =54 członków
2. powinien powstać silny sojusz ``trzonowy`` jak najszybciej i tak już za długo zwlekamy
3. nie wiem na jakiej stopie są rozmowy ze spa i legio
4. na razie nei widzę możliwości wspólpracy z nah :
- jej polityka polega na tym ,że zgłaszają się do niej moje farmy a ona je specjalnie przyjmuje (z 5 w mojej okolicy przyjętych ostatnio, oprócz ``jej graczy`` co im odpuściłem od początku) pod pretekstem każde konto ważne do budowy defa
- rozmowy z nią zazwyczaj toczą się na tej zasadzie,że ona pisze czego chce ,nic nie oferuje w zamian, nie tędy droga , na mnie to działa jako płachta na byka , przejdę do techniki Piotra W. (vel QWERTY1) i będę napierdalać równo wszytko
- trzyma terrorystów typu bomber i task oraz spadkowiczów ode mnie typu anarchista i ich werbuje , co jest całkowitą dyskwalifikacją do prowadzenia jakichkolwiek rokowań ,w szczególności , że bomber atakuje lbz69 (mógłby już skasować konto)
5. co do wojny Tytani - selekta ,zacząłbym dodatkowo ``dowiercać selekte`` ,jest w niej sporo kretów , może by się sypnęła , lepszej okazji nie będzie ,osobiście wole wrogów , których znam (themajew itp.) niż rozwijający się sojusz top1 na naszej ćwiartce , pamiętajmy ,że pozostają gumipierdoły do rozwalenia też
6. co do niepokornego ,to zostawiłbym go w spokoju jak jest i próbował ich integrować z nami a potem reformować
7. Bezwzględnie przeniósł bym do akademii na obserwację ludzi , którzy się nie rozwijają , każdy wie kto się kwalifikuje w jego odłamie
8. zauważam problem zwiazany z brakiem darsonixa ...
9. Co do aktywności rady , to już dawno (od początku) było tak jak było , ewentualnie sobie czasami pogadaliśmy lub raczyliście czasami odpowiedzieć na zamieszczane przeze mnie posty , co dodatkowo powodowało moje coraz większe zniechęcenie do dalszej gry
10. nawet na forum jest bajzel zabiela logował się jako wolverinee (dwa ee),było pełno osób w rejestrze, które nie graja , ostatnio sam to usuwałem;
``pocieszający`` jest fakt ,że nikt już nie piekli się do bycia w radzie , ale czy naprawdę trzeba się cieszyć z tego ,że maciek już nie gra ...? ,
ostatnio usunąłem ze swojego odłamu parę kont , co osoby ``zrezygnowały z gry``- jeszcze kilka się kwalifikuje ... odczuwam coraz większe wrażenie , że ``kurczymy się w oczach``
11. Wprowadziłbym też minimum defa jaki każdy powinien posiadać na poziomie 30%pop
Rekrutant ELITE VETERANS
niepokorny się złamie jak zostanie na lodzie, reorganizacja jest konieczna i albo w nią wchodzi albo 80% jego ludzi poleci za nami a chłopak zostanie z garstką osób go wspierających... wielu z jego sjuszu bylo u mnie w akademii i na pewno będą za ELITĄ niż prywata kogokolwiek.
co do przenoszenia do akademii jestem jak najbardziej na TAK dawać ich do mnie
jesli chodzi o kurczenie się, czuję coś takiego od pewnego czasu, mimo że rekrutuję ciągle nowe osoby.