Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
Żeby nie było ŻADNYCH niedomówień
Osoby, które są gotowe budować Cudy jako ich właściciele (kolejność alfabetyczna):
ackacper5 (NC EV)
aneczka101 (NC EV)
herm&norbi (NC EV)
Lechu (NC SH - NiepokornY)
Natalie (NC EV)
Pluszaczek (NC EV)
Osoby gotowe pomóc przy budowie Cudów jako sitterzy:
Osoby wytypowane z EV
Gaur
Georgina
Jkiller
Louis
Marcin L
puc
YodaX
Zwariowny Gal
Osoby wytypowane z ESH
Derkacz1
MaXiMuS1981
mi111
roggee
Lechu
dariuszds007
gina1
Myślę, że ostatnia lista ulegnie poważnemu wydłużeniu - czekam na resztę chętnych - również z ELITE SH
Proszę dopisywać poniżej gotowość współpracy. Ten wątek jest dostępny tylko dla wąskiej grupy graczy wtajemniczonych w budowę Cudu bo chyba nie muszę wspominać, że licho nie śpi
PS. Kłótnie proszę sobie robić na PW, GG, Skypie, czy innym HGW
Rekrutant ELITE VETERANS
siemanko jak jakiś miły/a kolega/koleżanka podrzuci mi jakieś konto lub ktoś poda pasy do mojego starego konta to chętnie pomogę w cudaku. moje exp. większość zna
czasu sporo mam, wakacje do czerwca
.
Mamy takie potencjalne Cudaki:
WW Village (1|9) - do dyskusji
WW Village (24|54) - NC Tytani
WW Village (144|23) - NC SCH ( proponuję z silną współpracą NC Harem i NC Tytani - mają tam swoje osady)
WW Village (98|193) - NC EV
WW Village (-52|27) - strefa NC Gumisie
WW Village (-49|133) - strefa NC Gumisie
WW Village (-186|100) - (powinna być strefą Gumisi - kompletnie nie obudowana lokalizacja) pojedyncze osady Tog i Harkon
Odnośnie budowniczych: Ja osobiście typuję Pluszaka do lokalizacji nr 13 czyli 98/193.
gumisie tylko te 2 pierwsze lokalizacje podaly - warto zeby jednak i ten trzeci zajely zeby jakiejs niespodzianki nie bylo
Rada Doradców
ja moge pomoc przy ktoryms cudzie ale od razu zaznaczam dyzpozycyjnosc w godzinach popoludniowych od 15 do 24 (tak srednio liczac
)
Rada Doradców
Jest mały problem dzisiaj... Koniecznie trzeba znaleść kilka osób które mogłyby siedzieć w nocy !!
Bez tego leżymy...
spokojnie.Całe noce nie trzeba siedziec.
Plan budowy trzeba tak korygowac aby budowy krótkie włączac w dzień - długie na noc.Jeżeli potrzeba nastawic budzik.
Jak już będą większe spichlerze, dostawy zboża unormują się, deff będzie dochodził na uzupełnienie - wtedy wejdziemy na proste tory.
Rada Doradców
Ja osobiście mało pomogę, chyba że coś się zmieni w robocie:)
Mam za to zrobionego cropa 98/181 mag 240 i spichlerz 560 i jeszcze rozbuduję.
Sitem jest Gaur a drugi slot jest wolny. Dostawa dochodzi w 30 min do cudaka.
Dałbym komuś sita, kto by gasił braki sianka w cudzie:)
Rekrutant ELITE VETERANS
ja mam wolne poniedziałkowe noce, i np. czwartki, choć na pewno nie zawsze, inne noce tylko sporadycznie.