Forum Skrzydeł Sojuszu ELITE VETERANS
Witam,
Kończy się rok, w którym wielu z nas się poznało, a inni znali się już z innych serwerów Traviana i postanowiliśmy grać razem
Myślę, że to dobry moment na podsumowanie naszych dotychczasowych poczynań i czas na nakreślenie celów, które nas doprowadzą do sedna tej Gry, czyli wybudowania Cudu Świata na 100 lvl
Nie chcę roztrząsać wielu nieporozumień z początku s5 tej edycji i pragnę podziękować osobom, które współtworzyły Sojusz od początku jego istnienia:
archangel
darsonix
jarovit666
Nazzir
Przepraszam, jeżeli kogoś pominąłem (kolejność alfabetyczna)
Oni,częściowo, odeszli, ale ELITE wciąż walczy i będzie walczyło do końca serwera s5, aby go wygrać, bo to jest jedynym celem, dla którego WSZYSCY tu jesteśmy
Zawiązana Koalicja NC miała i ma na celu nam to ułatwić. Czas pokoju pozwala nam się rozwijać i przygotowywać do ostatecznej rozgrywki, którą rozpocznie wprowadzenie Natarów i Planów Konstrukcyjnych, co nastąpi w ciągu 3-4 najbliższych miesięcy
Mamy zatem "z górki" i apeluję do Was o wieksze zaangażowanie w budowanie wojsk i o uzupełnianie naszego, teraz Koalicyjnego, TT, co ułatwi organizowanie wspólnych akcji off i deff
Pamiętajcie, że Koalicja to nie są puste słowa i wszyscy jej gracze będą mieli za zadanie bronić budowanych Cudów. Jeżeli my nie zdobędziemy osad Natarów będziemy mieli obowiązek bronić tych zdobytych przez Koalicjantów
Przypominam, że rozmieszczenie osad Natarów na s5 będzie losowe.
Część z Was wie, że ELITE V zbudowało przyczółek w okolicach 120|200, a ELITE SH w okolicach 220|20, aby zwiększyć nasze szanse na przejęcie większej ilości planów i osad Natarów - w najbliższym czasie powstanie osobne Forum dla graczy, którzy tam się osiedlili, co pozwoli na lepsze organizowanie rozwoju osad w tym rejonie.
Z mojej strony chciałbym Wam, Kochani, życzyć, aby nadchodzący Nowy, 2009, Rok, był nie gorszy od odchodzącego roku 2008 i żeby wybudowanie Cudu na 100 lvl był jego dobrym prognostykiem, oraz oczywiście życzę Wam WSZYSTKIM zdrowia, bo bez tego nic nie smakuje jak powinno
Bawcie się dobrze na Sylwestra
Szczęśliwego Nowego Roku
Pozdrawiam
Marcin L